• pagetitle pagetitle pagetitle

Onze 5 massagekamers zijn ingericht met jou, als klant, in gedachte.

De ruime douche gelegenheid en riante massage bedden zijn de voornaamste onderdelen van de kamers. Wij hebben 5 massagekamers tot onze beschikking waar we je een overheerlijke massage kunnen geven. Aangenaam verblijven in een kamer is een must. Een schone en ruime kamer geeft in ons idee het gevoel van weldaad. Ook de warme kleuren en uitstraling van een massage kamer moet er voor zorgen dat je je prettig voelt. Wij beschikken ook over een kamer met bedden voor duo massages. Samen met een vriendin of je echtgenoot kan je genieten van een Thaise massage, olie ontspanningsmassage of een van de andere massages die wij je kunnen bieden. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Graag ontvangen wij je met een kopje koffie, thee of een glas verfrissend water.

Ruime massagekamer met schone riante douche gelegenheid

Ruime massagekamer met schone riante douche gelegenheid

De eerste massagekamer is een luxe en sfeervol ingerichte kamer met een ruime douche gelegenheid en riant massage bed. Hier kan je rustig voorbereiden op een heerlijke massage. Relaxt zitten op de stoel met een kop koffie of thee.

Duo massagekamer om samen te genieten van massage

Duo massagekamer om samen te genieten van massage

De tweede kamer is een massagekamer met twee massage bedden. Hier worden Thaise massages gegeven aan koppels of bijvoorbeeld vrienden of vriendinnen. Ook ontspanningsmassage of kruidenstempel massages worden hier gegeven. Samen in de ruimte, maar dezelfde massages hoeven het niet te zijn. Er is ruimte genoeg voor nagenieten en het nemen van een warme douche.

Luxe massagekamers afgestemd op wellness en gezondheid

Luxe massagekamers afgestemd op wellness en gezondheid

Onze derde én vierde massagekamer hebben eveneens ruime massage bedden en een riante douchegelegenheid. Alles ademt luxe sfeer uit en is ingericht om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Kleinste massagekamer met warme behaaglijke sfeer

Kleinste massagekamer met warme behaaglijke sfeer

De laatste (vijfde kamer) is de kleinste van de 5 massagekamers. Deze kamer is net zo luxe als alle anderen met een heerlijke douche en een groot luxe massage bed. De kleinere kamer is wel lekker knus en de massages kunnen hier net zo goed worden uitgevoerd.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.